Schoonheidsinstituut Elégance - foto 1 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 2 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 3 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 4 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 5

VenusSwan

LED

Ballancer

Aquarenew

Chemische peelings

Nanopore/microneedeling
Wat is VenusSwan?

Venus Swan is een toestel dat gebuikt wordt om rimpels te behandelen, de huid te verstrakken, cellulitis te verminderen, evenals lokale vetophopingen.

Door middel van de (MP)² technologie levert dit toestel multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid en creëert zo een dichte en uniforme warmte matrix.

Dit veroorzaakt collageen synthese en – verstrakking, verlengde levensduur van de fibroblasten, de nieuwe aanmaak van vasculairen en lipolyse.

Wat zijn de zones van het lichaam die behandeld kunnen worden?

Het gelaat, de hals en het volledige lichaam kan behandeld worden met de Venus Swan.

Wat voor resultaten kan ik verkrijgen?

Een strakke huid, vermindering van rimpels, een boller, voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulite en een sillhouette met strakkere contouren.

Hoe veilig zijn de behandelingen?

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De Venus Swan deskundige zal uw esthetische doelen met u bespreken om na te gaan of dit de juiste behandeling is voor u.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft zal variëren van persoon tot persoon, maar doorsnee kunnen we spreken van 6 – 8 behandelingen voor het gelaat en 8 – 10 behandelingen voor hals en lichaam.

Is er hersteltijd? Kan ik de behandeling ondergaan tijdens mijn lucnhpauze en daarna onmiddellijk weer gaan werken?

Natuurlijk! De behandeling van één zone duurt maximaal 30 minuten.


Prijzen VenusSwan per beurt (éénmalig)

Gelaat:
150 €
Ogen:
80 €
Kaakrand + kin:
80 €
Hals:
60 €
Armen:
100 €
Buik klein:
50 €
Buik groot:
150 €
Bips:
100 €
Bovenbenen klein:
200 €
Bovenbenen groot:
300 €
Rug:
100 €

Dit zijn richtprijzen, elke behandeling wordt bepaald in samenspraak met de klant en aangepast aan de noden van de klant.

Voordelige prijzen en extra’s in kuurvorm.

Voor advies op maat, aarzel niet ons te contacteren


LED-behandelingen

Mireral Care Ultima

Omnilux Revive werkt met zuiver rood LED-licht van 633nm, dat de diepere huidlagen stimuleert, wat leidt tot een opmerkelijke huidsverbetering en huidverjonging.

Het zuiver energetische licht gaat een interactie aan met de huideigen natuurlijk processen om de huidveroudering tegen te gaan.

Bij dit proces nemen de huidcellen energie op waardoor belangrijke stoffen, die zorgen voor de huidverjonging, worden aangemaakt in de diverse huidcellen. De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB-licht.

De lichtbron wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van niet-melanome huidkanker. Tal van medische studies hebben de doeltreffendheid en veiligheid van Omnilux bewezen.

Resultaat

Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen, de vochtbalans verbetert, couperose en pigmentvlekken verzachten, de poriën verkleinen, de huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond.

Bovendien verbetert de spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid als gevolg.

Omnilux Revive kan op alle huidtypes toegepast worden, het hele jaar door.

De lichtbehandeling duurt 20 minuten, maar kan met alle gelaatsverzorgingen gecombineerd worden. Voor de beste resultaten wordt een startkuur van tien beurten aangeraden en een maandelijkse onderhoudsbeurt om het resultaat te behouden.

De behandeling wordt als uiterst ontspannend en aangenaam ervaren, helpt bovendien ook tegen winterblues en wordt terecht "Happy Light" genoemd.

Tal van andere toepassingen Naast de verjongende werking kan Omnilux Revive ook succesvol ingezet worden bij acné, geïrriteerde huid, grove poriën, rosacea, littekens, pigmentvlekken en zelfs bij vitiligo.

LED

Deze lamp is momenteel het nieuwste toestel op de markt op gebied van anti- huidveroudering. Door middel van onder een rode of IR lamp te liggen zie je een opmerkelijke verbetering van de huid. De huid straalt meer, de rimpels verminderen, je krijgt een frissere look. Het LED licht zorgt voor een verhoogde beweging van de celactiviteit, dat zorgt voor een betere transport van de actieve bestandelen. Wat leidt tot verbetering van de huid en rimpel vermindering. Verder wordt deze lichttherapie ook gebruikt voor de behandeling van huidverslapping, grove poriën; acne, psoriasis en wondheling. LED licht bevat géén UVA, géén UVB en is geen laser. Waardoor het gebruik van het LED licht NIET schadelijk is! Alle resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en hebben een medische achtergrond. Elk huidtype kan met de LED behandeld worden, zelfs de meest gevoelige. LED licht is compatibel met de bestaande huidverjongingstechnieken zoals Botox,IPL,Laser resulfacing zoals ooglidcorrecties. De wonden genezen sneller en het effect ervan wordt verlengt.

Hoe wordt de LED gebruikt

ofwel in kuur (10 beurten + 2 gratis)
 350,00 €
ofwel in kuur + ampulle (10 beurten + 2 gratis)                         
 425,00 €
ofwel maandelijks
 35,00 €
ofwel maandelijks +ampulle  
45,00 €

Het effectieve resultaat na een kuur zie je na drie maanden. Indien je maandelijks onder de lamp gaat bekom je hetzelfde resultaat maar het duurt gewoon iets langer.

Deze peelings kunnen gedaan worden in combinatie met de LED lamp voor een optimaal resultaat De LED lamp zorgt voor een sterkere werking alsook voor een onmiddellijk herstel van de huid.

Wat is en wat doet de Ballancer?

Mireral Care Ultima

De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen. De Ballancer bestaat uit een 2-delig pak (boven-/en of onderlichaam). De toepassing van dit pak gaat volgens de persoonlijke wensen.

Afslanking van het silhouette
Voorkomen en behandelen cellulite
Behandeling van zware benen, zwelling benen
Sportregeneratie
Ontspanning bij spierpijn en stressvermidering
Dettox
Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
Omvangvermindering armen, benen, torso en bij zwaarlijvigheid
Oedeemvermindering voor/na liposuctie
Pijnvermindering en oedeemvermindering bij veneuze ziektes, of na lang rechtstaan
Tijdens zwangerschap = ter verhindering striae
Na de zwangerschap = decongestie van de spataders


Werking Ballancer-Concept?

Circulatiesysteem: de peristaltische lichaamsmassage van Ballancer werkt als een “extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen

Spijsverteringssysteem: Ballancer 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem: de lymfestroom verbeter, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten. De stofwisseling wordt verhoogt, de snelheid van de bloed-lymfestroom wordt gevoelig versneld. Volgens medische studies wordt door het Ballancer de opgeslagen schadelijke(afval-)stoffen door het lymfesysteem weggevoerd en geëlimineerd uit de probleemzones. Ook is er een positieve invloed op verschillende laboparameters zoals ammoniak, pH, lactaat, bicarbonaat en pyruvaat, evenals volume vermindering per behandeling van 4,5%. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

Spieren: Ballancer 606 masseert de spieren. De beweging ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid: de ballancer 606 zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opladen. De huid ziet er fysisch zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.


Behandeling met de Ballancer?

Het is een veilige, snelle behandeling (40min). Eerst is er een inteak gesprek. Als klant doet u een bijgeleverde broek aan en gaat onder begeleiding in het Ballancer massagetoestel liggen. Er wordt voor u een persoonlijk programma ingesteld. Het is een zeer aangenaam en ontspannend. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat In een kuur zijn er 2 behandelingen per week gedurende ongeveer 6 weken. Dit wordt gecombineerd met een gel en micropant voor thuis gebruik. Kan ook per losse beurten ervaren worden. Vb. in combinatie met een gelaatsverzorging of als relaxatie. Wat is cellulite: Dit is een typisch vrouwelijk fenomeen. Door een verschillende hormonenhuishouding en de specifieke structuur van vrouwen, worden de vergrote vetcellen zichtbaar onder de vorm van bulten en deuken (sinaasappelhuid).

Door een falende spierpompwerking ontstaat vaak spataders-varices- waar cellulite zich heeft vastgezet en uitgebreid.

Cellulite wordt bevordert door o.a. hormonale verandering, zwak bindweefsel, ongezonde levensstijl, te weinig zuurstofaanvoer, slecht lymfeflow, slechte stofwisseling , slechte doorbloedings…


Wat is het lymfesysteem?

Naast het arterioveneuze circulatiesysteem gebruikt het lichaam nog een systeem voor het stofwisselingstransport, nl. het “lymfesysteem”. In tegenstelling tot de aders en slagaders, is het lymfesysteem geen gesloten systeem. Het eindigt zoals boomwortels in alle lichaamsweefsels. In het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd, die niet volledig via de aders getransporteerd kunnen worden zoals, eiwitten, vetten, cel onderdelen, water, parasieten en bacteriën.

Het lymfesysteem heeft het vermogen om spontaan te bewegen. Dit bevindt zich in het lymfangion. De ballancer verhoogt de frequentie van deze contracties tot 60x/minuut. Deze pompbeweging gaat de afvalstoffen richting hart transporteren. Verschil Ballancer met andere drainage

De ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie.(open maken van de lymfeknopen, -stam)

Contra indicaties:

acute aderontsteking
trombose
gedecompenseerde hartinsufficiëntie
kwaadaardige ziektes
wondroos
cardiaal en renaal veroorzaakte oedemen
acute ontstekings- of koortsige ziektes


Prijzen Ballancer

Per beurt:
 
45 € / 55 €

Dit zijn richtprijzen, elke behandeling wordt bepaald in samenspraak met de klant en aangepast aan de noden van de klant.

Voordelige prijzen en extra’s in kuurvorm.

Voor advies op maat, aarzel niet ons te contacteren.

Vraag hier naar onze speciale voordeelprijzen bij het boeken van een kuur.

Aquarenew

Oplossing tegen:

Onzuivere huid
Vale huid
Anti-ageing
Zwarte punten
Deshydratatie
Pigmentvlekken
Lijntjes & rimpels
Verstopte poriën
Zonbeschadigde huid

Wat is hydrabrasie?

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in 1 behandeling.

Wat zijn de voordelen van de AquaRenew-behandeling?

De combinatie van huidexfoliatie met lichte suctie zorgt voor een gezonde en frissere huid. Na de behandeling produceert de basaal-laag van de huid nieuwe, levendige cellen, zodat de huid elastischer wordt en een mooiere textuur krijgt. Na een aantal behandelingen zal u merken dat fijne lijntjes en rimpels verminderen.

De AquaRenew-behandeling verkleint vergrote poriën, en zwarte en witte punten worden verwijderd. Zelfs vlekken door zonneschade verminderen. Uw huid zal meer gehydrateerd en zachter aanvoelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van het soort huidproblemen die behandeld worden. De beste resultaten verkrijgt u over het algemeen na een kuur van 4 à 6 behandelingen met daarna onderhoudsbehandelingen om de 4 à 6 weken.

Prijzen per behandeling

Aquarenew +LED:
 
100 €
Aquarenew zonder LED + herstellend masker:
 
75 €

Vraag hier naar onze speciale voordeelprijzen bij het boeken van een kuur.

Chemische peelings / fruitzuurpeelings Mediderma

Het assortiment Mediderma peels is onwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers onder leiding van Dr. Serrano uit Valencia en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder langdurig herstelproces.

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een kuur van peelings te ondergaan.

De Mediderma peelings zijn peelings die de diepere huidlagen bereiken.

Peelings worden beschouwd als een versnelde vorm van exfoliatie, verkregen door stimulatie van de huid. De diepte van de actie van de peeling maakt het mogelijk om de huid te revitaliseren enop te frissen. Een professionele peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.


Doet een fruitzuur/chemische peeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de werkstoffen in de peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met prikkelingen.

Voor wie is een fruitzuur of chemische peeling een aanrader?

Dit kan in principe bij iedereen worden toegepast. De meest voorkomende indicaties om te starten met huidverbetering zijn acné, rimpels, vale teint, huidveroudering,verwijde poriën, pigmentvlekken, zonbeschadiging, littekens, rimpelvulling,...

Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen de peelings in kuurvorm te volgen in combinatie met de aangepaste producten. Aangezien het hier om huidverbetering gaat, is het aan te raden dit protocol te volgen.

Argi peel (chemische peeling op basis van melkzuur, sterk hydraterend)
Mandelac peel (chemische peeling op basis van amandlzuur, depigmenterend)
Lactipeel (chemische peeling)
Yellow peel (zware chemische peeling met rethinol)
Azelac (chemische peeling voor de gevoelige en vette huiden)

Prijzen per behandeling

Peeling + LED:
 
110 €
Peeling + LED + BTSES of Nanomasker:
 
145 €

Vraag hier naar onze speciale voordeelprijzen bij het boeken van een kuur.

Kuren worden steeds gecombineerd met LED en BTSES of NANO masker voor een optimaal resultaat!

Nanopore/microneedeling

NANOPORE Stylus is een electrisch microneelding toestel. Het stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatie therapie.

NANOPORE elektrische microneedling van Dr. Serrano kan tot 1500 microkanalen/cm² per seconde in de huid maken en dit met een minimaal epidermaal trauma. In combinatie met een aangepaste cocktail van growth factors, stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatietherapie en heeft een minimale downtime. Indicaties:

0,25 mm: Verhoogde transepidermale X van de meso-cit growth factors
    Clarifieert – verhoogt de luminositeit
    Revitaliseert
0,50 mm: Anti-ageing
    Rimpels
    Photo-ageing
    Hyperpigmentatie
    Dunne huid 
    Verwijde poriën
    Huidverslapping gelaat / lichaam
    Post acné
    Post Rosacea
    Hand / nek / décolleté réjuvenation
    Ouderdomsvlekken
    Oppervlakkige littekens
    Striemen

Prijzen per behandeling

Nanopore beh. met basic solution:
 
105 €
Nanopore beh. met meso cit:
 
125 €
Nanopore beh. met meso cit +LED:
 
160 €
Nanopore beh. met meso cit +LED + Nanomasker:
 
225 €

Vraag hier naar onze speciale voordeelprijzen bij het boeken van een kuur.

Contacteer ons

Klik hier om ons te contacteren

Openingsuren

Schoonheidsinstituut Elégance - openingsuren

Fotogallerij