Schoonheidsinstituut Elégance - foto 3 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 4 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 1 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 2

Environ

Lookx

Mediderma/sesderma
Manuele gelaatsbehandelingen

Environ®: een goed bewaard geheim:

Cosmeceutica : kwalitatief meest hoog gedoseerde producten ter wereld, met kwaliteitslabel van het zwitserse instituut in Lausanne voor kwaliteitscontrole. Blootstelling aan zonlicht, externe factoren zoals luchtvervuiling en gifstoffen in je voeding en je levensstijl (gebrek aan slaap, stress, roken en alcohol) dragen allen bij tot de zichtbare tekenen van veroudering die dan vroegerintreedt dan normaal.

Environ® is niet agressief, zelfs voor baby’s geschikt en dus uiterst veilig.image De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de zonbeschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandez was een pionier in dit domein. In de jaren ‘80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren.

Dr. Des Fernandes ontwikkelde een sterke interesse voor de fysiologie van huidkanker en de huid als gevolg van het overlijden van twee jonge patiënten veroorzaakt door melanoom. Door zijn onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A essentieel was voor het behoud van een gezonde huid en hij was vastberaden om een gamma van huidverzorgende producten te ontwikkele die het behoud van een gezonde huid zouden garanderen. Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur.


Environ® Kennismakingsverzorging (75 min) - 69 €

Dankzij een grondige huidanalyse bij het eerste bezoek wordt de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Gommage, Reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Tonifiëren, Complete huidanamnese en huidanalyse, Verhelderende massage, Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder, Persoonlijk advies en opmaak van compleet behandelingsplan voor thuis en in het instituut.

Environ® Express (55 min) - 65 €

Een kennismaking met de weldaden van de Environ vitaminen voor de actieve vrouw met weinig tijd.

Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Zuiverend & hydraterend masker, Reinigen, Tonifiëren, Micro-perforatie met Cosmetic Roll-Cit / Focus Cit (optie), Revitaliserende massage, Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ® Vital (1u10min) - 78 €

Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige anti-oxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Gommage, Reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Tonifiëren, Micro-perforatie met Cosmetic Roll-Cit / Focus Cit (optie), 20 min massage met vitaminencocktail, Revitaliserend alginaatmasker, Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ® Purifying (1u10min) - 85 €

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden de onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavenceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Gommage, Reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Tonifiëren, Talgverzachtende peeling, Verwijderen van comedonen, Tonifiëren, Lichte massage met vitaminen, Revitaliserend alginaatmasker, Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.
Ionzyme DF gelaatsbehandelingen

Environ® Intensive (1u40min) - 110 €
 
Bij deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling wordt elke gelaatszone en huidconditie met de unieke Ionzyme® DF probe intensief behandeld. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.

Voor wie alleen het beste wil!

Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Gommage, Reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Tonifiëren, Micro-perforatie met Cosmetic Roll-Cit / Focus Cit (optie), sonoforese en iontoforese met de probe op heel het gelaat, hals en decolleté met aangepaste vitaminen, Veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker of gaas. Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.Environ Intensive Hydra Boost (1u30min) - 110 €
 
Bij deze Environ gelaatsbehandeling krijgt de huid een onmiddellijke hydratatie boost.Door middel van sonoforese wordt hyaluronzuur in de huid gesluisd waardoor de rimpels verminderen. Je huid glanst en straalt.
Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Gommage, Reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Tonifiëren, Micro-perforatie met Cosmetic Roll-Cit / Focus Cit (optie), sonoforese met de probe op heel het gelaat, hals en decolleté met Focus hydraten serum, aanbrengen van vitaminen, Veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker. Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.Environ Intensive Collagen Boost (1u50min) - 120 €
 

Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.

 

Oogmake-up verwijderen,pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren, optie: needling met cosmetic Roll-Cit, sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op heel het gelaat, hals en decolleté, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker of gaas, hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.Environ® Focus (1u25min) - 85 €
 
Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

De alliantie voor een stralende huid!

Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Gommage, Reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Tonifiëren, Micro-perforatie met Cosmetic Roll-Cit / Focus Cit (optie), 2 probleemzones (enkel sonoforese of sono- en iontoforese met de probe op de probleemzones met aangepaste vitaminen, Veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker of gaas. Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.Environ® Essential (55 min) - 69 €
 
Bij deze essentiële behandeling dringen de aangepaste vitaminen heel snel en diep in de huid. Met het unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

Voor wie de essentie zoekt!

Oogmake-up verwijderen,pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren, optie: needling met cosmetic Roll-Cit, sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op heel het gelaat, hals en decolleté, hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.Environ Intense C peel - 75 €
 
Een Environ gelaatsbehandeling met enorme vit C boost! De hoge opname van Vit C stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. maar vermindert ook de pigmentatie. Ook een ideale behandeling bij couperose aangezien vit C de vaatwand van de capillairen versterkt. De behandeling geeft je een onmiddellijk verhelderende en frisse look. Een echte Coup D’eclat.

Oogmake-up verwijderen, pre reinigen, gommage, reinigen, epilatie wenkbrauwen, tonifiëren, intense C peel over het volledige gelaat, veldiontoforese met gaas, relaxerende massage met vitamine coctail, hydraterende verzorgen en UV bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.Environ® Skin Renewal (75 min) - 99 €
 
Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en door zon beschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwt en verfrist de huid.

De ware oppepper voor uw huid!

Oogmake-up verwijderen, Pre-reinigen, Gommage, Reinigen, Epilatie wenkbrauwen, Tonifiëren, Veldiontoforese met peeling (10min) , Reinigen, Micro-perforatie met Cosmetic Roll-Cit / Focus Cit (optie), Veldiontoforese met aangepaste vitaminen (20min), Hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.
Micro-perforatie met Ionzyme Gold Roll-CIT™

/ Focus Cit (10 min) - 9 €
Ionzyme Gold Roll-CIT™

voor thuis of/en in de cabine - 239 €

De ROLL-CIT is een gepatenteerde roller met fijne naaldjes en maakt microscopisch kleine gaatjes in de hoornlaag, dat zorgt voor een sterk verhoogde penetratie van onze vitaminepreparaten tot in de diepste huidlagen. De Roll-CIT is geschikt voor thuisgebruik. Het is pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Het is geschikt voor iedereen en voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid, met uitz. van actieve acne. Het kan gebruikt worden op elke zone van het gelaat, hals en lichaam. De resultaten zijn een dikkere en strakkere huid, vermindering van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken, teleangiectasiën en couperose. De reeds gekende resultaten door het gebruik van de Roll-CIT zijn ongeëvenaard, de huid wordt strakker en jonger door betere aanmaak van het collageen.
LOOKX Behandelingen

LOOKX is geen standaardmerk. LOOKX gaat verder waar andere merken stoppen, diep in de dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten. Alle LOOKX Skincare producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging, door een team beautyprofessionals dat deze behoefte en passie met hen deelt.

- Derma effect
- Direct resultaat
– Werkzaam in de epidermis en de dermis
– Unieke huidverzorgende make-upcollectie

LOOKX is “a way of living” voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOKX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.LOOKX Fast Update (30 min) - 37,50 €

Cleansing mousse eye&face, vitamin coctail scrub, moisture serum, sun fluid SPF 30, balance cream, Eye rescue AM.

EXTRA massage (balance oil) : + 15 €LOOKX Sensitive Treatement (60 min) - 67 €

Amazing cleansing balm, vitamin coctail scrub, pil masker, H2O lift face masker, sun fluid SPF 30, balance cream, eye rescue AM.

EXTRA massage (balance oil) : + 15 €
EXTRA Prof wet masker(ipv H2O masker) : + 15 €LOOKX Moisture Treatement (60 min) - 67,50 €

Amazing cleansing balm, vitamin coctail scrub, pil masker, H2O lift face mask, sun fluid SPF 30, moisture day cream of time stop cream.

EXTRA massage: + 15 €
EXTRA prof wet masker( ipv H2O masker): + 15 €LOOKX Acné Treatement (45 min) - 62,50 €

Derma daily cleanser, refresh lotion, derma skin polish pads of bioactive peel 3 & skin multitasker,pil masker, O2 relax eye & face mask, solution cream 24h of solution serum.

EXTRA prof wet masker (ipv O2 masker): + 15 €
EXTRA massage: + 15 € (niet bij actieve acné).LOOKX Pre Anti Ageing Treatement (60 min) - 67,50 €

Amazing cleansing balm, derma skin polish pads,pil mask, H20 lift face mask,sun fluid, retinol cream, eye rescue AM.

EXTRA massage: + 15 €
EXTRA collageenvlies (ipv H2O mask): + 15 €LOOKX Retinol Treatement (60 min) - 79 €

Amazing cleansing balm, vitamin coctail scrub( bindweefselmassage), skin multi tasker, retinol2ndG serum, prof retinol wet masker, sun fluid SPF 30, retinol2ndG cream, eye rescue AM.

EXTRA massage (time stop oil): + 15 €LOOKX Skin Lifting ( 60 min) - 79 €

Derma daily cleanser, derma effect miracle peel of derma effect polish pads bij gevoelige huid en multi tasker, prof retinol wet mask, pil mask, sun fluid SPF30, retinol 2ndG cream, eye rescue AM.

EXTRA massage (time stop oil): + 15 €LOOKX Pigmentation Treatement (60 min) - 79 €

Derma daily cleanser, derma effect miracle peel, multi tasker,bright serum, prof AHA wet masker, sun fluid SPF 30, retinol 2ndG fluid.

EXTRA massage( time stopoil) : + 15 €LOOKX AHA Fruitacid Treatement (45 min) - 70 €

Derma daily cleanser, drma skin polish pads of bio active peel 3 of derma effect miracle peel, multi tasker, prof AHA wetmask, sun fluid SPF 30, moisture day cream, eye rescue PM.

EXTRA massage (time stop oil): + 15 €LOOKX Young Traetement (30 min) - 37 €

Derma daily cleanser, derma skin polish pads,pil mask, multi tasker of solution serum.

EXTRA massage: + 15 €
Mediderma

Mediderma is een vooruitstrevend medisch-cosmetisch merk met een aanbod voor elke esthetische professional.

Het assortiment bevat cosmetische oplossingen om op een niet-invasieve manier resultaten te behalen op vlak van anti-ageing van gelaat nl rimpelvulling, huidversteviging,hydratatie,pigmentverblekend… Wat Mediderma echter nog steeds uniek op de wereldmarkt maakt is de mogelijkheid om sterke anti-ageing ingrediënten en zelfs peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen. Dit laat toe om formules met veel lagere concentraties te creëren, met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor de klant!

Intense research wordt in de labo’s van Mediderma uitgevoerd, wat moet beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor er voortdurend nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.


Prijzen per behandeling

Skin booster behandeling:
(reinigen, peeling, serum, LED, Nanomasker, massage, dagcreme, UV bescherming)

 
145 €

Vraag hier naar onze speciale voordeelprijzen bij het boeken van een kuur.

Contacteer ons

Klik hier om ons te contacteren

Openingsuren

Schoonheidsinstituut Elégance - openingsuren

Fotogallerij