Schoonheidsinstituut Elégance - foto 1 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 1 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 2 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 3 Schoonheidsinstituut Elégance - foto 4

Make-up by Jane Iredale

De enige make-up lijn op basis van mineralen

Jane Iredale is de voorzitter en oprichter van Iredale Mineral Cosmetics. Zij was de eerste die de schoonheidsindustrie een complete make-uplijn bood die was gebaseerd op mineralen en zij was de eerste die de artsen een make-up bood die goed is voor de huid. Bij de ontwikkeling van haar producten heeft ze samengewerkt met wereldwijd erkende plastisch chirurgen en dermatologen. Ze geeft wereldwijd lezingen over de voordelen ervan.

Voordat zij haar cosmeticabedrijf oprichtte in 1994, werkte Jane Iredale in de film-, theater- en televisiewereld. Tijdens haar carrière heeft ze met de beste make-up artiesten gewerkt. Ze heeft met haar eigen ogen gezien dat de echte make-upartiesten bij het opmaken niet zomaar de laatste trends volgen, maar wel de natuurlijke schoonheid van de persoon accentueren zodat de persoonlijkheid van het individu naar buiten gebracht wordt. Door samen te werken met vrouwen van wie de carrière afhing van een mooie huid, leerde Jane dat huidoneffenheden en huidgevoeligheden niet alleen carrières kunnen bedreigen, maar tevens ook het zelfvertrouwen kunnen ondermijnen. Dat zette haar ertoe aan om een make-uplijn te ontwikkelen die een gezonde huid nastreeft.

Waarom mineralen?

De make-up lijn van Jane Iredale, beter bekend als de The Skin Care Makeup, is zo veilig en heilzaam dat deze wordt aanbevolen door plastisch chirurgen en dermatologen over de hele wereld.

The Skin Care Make-up van Jane Iredale combineert de meest up-to-date kleuren met voordelen voor je huid die de traditionele make-ups alleen maar kunnen benijden:

Niet-comedogeen, verstopt de poriën niet. Minimaal risico op allergieën. Alle producten werden getest op gevoeligheid. Breed spectrum UVB en UVA bescherming – tot SPF 30. UVA getest op Hoog. Ontstekingswerend, helpt geïrriteerde huid te kalmeren. Heel waterbestendig, beoordeeld door een lab dat goedgekeurd is door het FDA. Volledige dekking voor huidaandoeningen zoals acné, acne rosacea en roodheid veroorzaakt door behandelingen zoals chemische peelings en laserbehandeling. Bevat geen talk of parabenen. Samengesteld uit inerte mineralen die geen bacteriën dragen.

De producten van Jane Iredale zijn niet getest op dieren.

Contacteer ons

Klik hier om ons te contacteren

Openingsuren

Schoonheidsinstituut Elégance - openingsuren

Fotogallerij